Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο σύντροφος που βλέπει το "μεγαλείο" μας


Ο σύντροφος που βλέπει το "μεγαλείο" μας
Σήμερα ψάχνουμε ένα πνευματικό σύντροφο που να βλέπει το μεγαλείο μας, που πραγματικά να βλέπει το ύψιστο όραμα της ζωής μας και να καταλαβαίνει τις πιθανότητες του τι σημαίνει να είσαι εσύ.
Όταν χρειάζεται να πείσεις κάποιον για το μεγαλείο σου, αυτό σημαίνει κακή χρήση της ενέργειάς σου.
Πολλές φορές επιλέγουμε να είμαστε με ανθρώπους που δεν μας πιάνουν και επομένως δεν μπορούν να μας υποστηρίξουν πραγματικά. Αυτό το κάνουμε είτε γιατί δεν πιστεύουμε στην πιθανότητα του δικού μας μεγαλείου, είτε γιατί δεν γνωρίζουμε καν το τι σημαίνει να σε υποστηρίζει πραγματικά κάποιος.
Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να κάνουμε τα πράγματα μόνοι μας που δεν μας περνάει καν από το μυαλό το να βρούμε κάποιον που θα έφερνε περισσότερο «αέρα στα πανιά» μας.

Κι αυτό ακριβώς είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία, που έχει να κάνει με το «σύστημα αξιών» που έχει καθένας μας στη ζωή του και που διαπραγματεύεται με επιτυχία το NLP.
Έχει να κάνει με όλα: σχέσεις, καριέρα, πνευματικότητα, προσωπική ανάπτυξη, υγεία & ευεξία. Είναι αυτές που κυβερνάνε όλες τις ανθρώπινες συμπεριφορές κι άρα την ευτυχία και την επιτυχία μας.
Αναγνωρίζοντάς τες, μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία κάθε τομέα στη ζωή μας, αναπτύσσοντας αυτές που μας εξυπηρετούν.


 ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου