Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΙΕΣ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ



ΣΚΙΕΣ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
Τα Παρελθόν μας είναι μια Σκιά… που Σκιάζει το Παρόν μας!
Ένα άτομο που κρατάει το παρελθόν στη ζωή του, εμποδίζει την ανάπτυξή του και τη ροή ενέργειας στη ζωή του. Το παρελθόν σε κάθε κατάσταση ή σχέση είναι μια σκιά που πέρασε κι έφυγε. Επιμένοντας να το κρατάει, ουσιαστικά κρατάει τη σκιά στη ζωή του και σαν σκιά που είναι... σκιάζει το παρόν του και φυσικά το μέλλον του.
Το άτομο που έχει αποφασίσει κι έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει την αγάπη στο εγγύς μέλλον, συμπεριφέρεται διαφορετικά από ένα άτομο που εξακολουθεί να κρατά και να αντιμετωπίζει μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων. Διότι ορίζει τον εαυτό του ως κάποιον που έχει δυσκολία στις σχέσεις… κι αυτό είναι μια πεποίθηση που εμποδίζει την ανάπτυξή του. Κι όσο κι αν έρχονται ευκαιρίες στη ζωή του για το καλύτερο, τόσο τις διώχνει.
Όταν αρχίζεις να ζεις τη ζωή σου μέσα από το Όραμά σου, συμπεριφέρεσαι με τρόπους που σου είναι ξένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως επιλέγουμε το ποιοι είμαστε και το πώς συμπεριφερόμαστε με γνώμονα το παρελθόν μας και τις συμπεριφορές που ξέραμε.
Τι θα γινόταν όμως, αν αποφασίζαμε να ορίζαμε τις επιλογές μας με βάση το μέλλον που επιθυμούμε?
Όταν μάθουμε να ζούμε μέσα σ’ένα Όραμα, δεν περιοριζόμαστε πλέον στο να έχουμε τον πόνο σαν τον μόνο κίνητρο ανάπτυξης. Αντί να χρειαζόμαστε τον πόνο να μας σπρώξει, αναπτυσσόμαστε γιατί εμπνεόμαστε από μια πιθανότητα, την πιθανότητα του ποιοι μπορούμε να γίνουμε!!
Κι αυτό είναι μια δυναμική επιλογή που οι τεχνικές NLP, Time Line Therapy & Hypnosis, επαναπρογραμματίζουν το ασυνείδητό μας με νέα πρότυπα συμπεριφορών, καθορίζοντας έτσι την ευτυχία μας στο παρόν και στο μέλλον!

ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου