Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πίστη, ο θερμοστάτης που ρυθμίζει την επιτυχία μας!

Πίστη, ο θερμοστάτης που ρυθμίζει την επιτυχία μας!

Πίστη είναι η βεβαιότητα κάποιας ή κάποιου για την αλήθεια ενός ισχυρισμού, ανεξάρτητα αν η βεβαιότητα αυτή είναι δικαιολογημένη ή όχι.
“Η πίστη κινεί βουνά λένε”. Γιατί λοιπόν κι εμείς να μην κάνουμε την πίστη το εργαλείο μας για την επίτευξη των επιθυμιών μας και των στόχων μας?
Πως θα μπορούσαμε να αυξήσουμε την πίστη μας σε μια ιδέα μας, σε ένα θέλω μας, σε μια δράση μας?
Ας αναρωτηθούμε σήμερα κι ας επιλέξουμε αγαπημένοι μου την πίστη, σαν το πρώτο και κύριο μέλημά μας για την επιτυχία μας!
Η Πίστη, ας γίνει ο θερμοστάτης που θα ρυθμίζει το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε στη ζωή μας!

Μελετώντας και παρατηρώντας τους ανθρώπους, διαπιστώνουμε δυο κατηγορίες αυτών:
  1. Αυτούς που σέρνονται στη μετριότητα, καθώς επιλέγουν να παίρνουν λίγα από τη ζωή, μιας κι αξίζουν λίγα. Αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ασήμαντοι, γι’αυτό κι όλα όσα κάνουν φέρνουν τη σφραγίδα της ασημαντότητας. Είναι οι άνθρωποι που καθώς περνάει ο καιρός, η έλλειψη πίστης στον εαυτό τους φανερώνεται στον τρόπο με τον οποίο μιλάνε, στέκονται, περπατάνε, ενεργούν. Αν δεν ρυθμίσουν το θερμοστάτη τους προς τα πάνω, οι άνθρωποι αυτοί συρρικνώνονται και σταδιακά χάνουν την αυτοεκτίμησή τους. Έτσι -καθώς οι άλλοι βλέπουν σε μας, αυτό που εμείς βλέπουμε στον εαυτό μας- πέφτει και η υπόληψη των ανθρώπων γύρω τους.
  2. Αυτούς που πιστεύουν ότι αξίζουν πολλά και παίρνουν πολλά από τη ζωή. Πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν σε πέρας μεγάλα, σημαντικά καθήκοντα και τα καταφέρνουν. Το κάθε τι που κάνουν, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους άλλους, ο χαρακτήρας τους, οι σκέψεις τους, οι απόψεις τους, όλα πάνω τους λένε: “Να ένας επαγγελματίας. Να ένας σημαντικός άνθρωπος”. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που πηγαίνουν μπροστά.

Ο καθένας είναι προϊόν των σκέψεών του!!
Πιστεύοντας στα μεγάλα επιτεύγματα και ρυθμίζοντας τον θερμοστάτη μας προς τα πάνω, βοηθάμε τον εαυτό μας να ξεκινήσει την εκστρατεία του προς την επιτυχία, με την ειλικρινή, αγνή πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε.
Ας πιστέψουμε λοιπόν σε μεγάλους στόχους κι έτσι θα γίνουμε κι εμείς μεγάλοι!!

Η κύρια πηγή δημιουργίας του NLP, είχε ακριβώς αυτό το μέλημα.
Η ΠΙΣΤΗ σε μεγάλα επιτεύγματα και το πώς μπορεί ένα άνθρωπος να τα καταφέρει.
Τι ήταν αυτό που έκαναν οι επιτυχημένοι και ήταν επιτυχημένοι?
Η αλλαγή αρνητικών πεποιθήσεων και τρόπου σκέψης, είναι το μυστικό για την κατάκτηση κάθε στόχου κι ονείρου.
Το πραγματικά σημαντικό πράγμα είναι να αντιλαμβανόμαστε πλήρως μια σκέψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας και αυτό μπορεί να συμβεί με το NLP τώρα ή κι αργότερα, καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές και να επιλέξετε αυτή τη μέθοδο για την επιτυχία σας!


ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου