Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα είναι...


Χριστούγεννα είναι...

Λένε πως Χριστούγεννα δεν είναι, αν δεν υπάρχει δέντρο, στολίδια, δώρα…. Λέω πως Χριστούγεννα είναι Αγάπη, Προσφορά, Μοίρασμα, Καρδιά και οι άνθρωποι που αγαπάς!

Φτάνει μια στιγμή στη ζωή μας, όπου τα στολίδια των Χριστουγέννων, η λάμψη και τα φώτα, αποτελούν επιφάνεια σε μια ουσία που ξεχνάμε. Στην ουσία της νοημοσύνης της καρδιάς μας, την οποία αρκετές φορές την αφήνουμε στην «απέξω» θεωρώντας πως αυτή δεν έχει να πει πολλά, και στρεφόμαστε στα λαμπιόνια μιας ζωής που μόνο φως δεν προσφέρουν.
Φτάνει λοιπόν μια στιγμή, που αναγνωρίζεις πως το φως βρίσκεται εκεί ακριβώς, όπου η λάμψη είναι αμυδρή, εκεί όπου κατοικεί μόνο ένα μικρό φτερούγισμα κι αυτό δεν είναι άλλο από την καρδιά μας, η οποία δεν χρειάζεται να «φωνάξει» δυνατά, παρά μόνο να φτερουγίσει απαλά.
Φτάνει η στιγμή που απλά χρειάζεται να την «ακούσουμε» και τότε τα δώρα της και η λάμψη της θα φέρουν πολλά περισσότερα στη ζωή μας.
Να ακούσουμε τι μας λέει και να πράξουμε με γνώμονα το πώς εμείς νιώθουμε κάθε φορά κι όχι το πώς οι άλλοι θα ήθελαν.
Τότε μόνο θα έχουμε τα στολίδια που επιθυμούμε και τότε τα λαμπιόνια θα ανάψουν με διαφορετικό τρόπο στη ζωή μας!
Ας μάθουμε να τα «ανάβουμε» με αυτό τον τρόπο!
Σας εύχομαι από καρδιάς, να βιώσετε αυτή τη λάμψη των Χριστουγέννων κι αυτή η χρονιά να φέρει μόνο όμορφους καρπούς στο διάβα της!

Με εκτίμηση
ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου