Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Βιωματικό σεμινάριο απελευθέρωσης χειριστικών ασυνείδητων καταγραφών



Βιωματικό σεμινάριο απελευθέρωσης
χειριστικών ασυνείδητων καταγραφών

Η χειριστική συμπεριφορά, είναι μια συμπεριφορά που λίγο πολύ όλοι έχουμε υποστεί στις σχέσεις μας με τους άλλους. Είτε αυτοί οι άλλοι είναι πολύ κοντινά μας πρόσωπα όπως γονείς, αδέρφια, σύντροφοι, είτε συνάδελφοι, γείτονες, ακόμα και τα παιδιά μας. Ακόμα και εμείς μπορεί να έχουμε υπάρξει χειριστικοί με τους άλλους. Είτε εν γνώση μας είτε όχι.
Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι συνειδητά σχεδιασμένη. Έχει τη βάση της σε καταγραφές που συνήθως έχει δεχτεί το άτομο αυτό που φέρεται χειριστικά. Οι αποδέχτες τέτοιας συμπεριφοράς, συνήθως είναι αποκαρδιωμένοι και με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Νιώθουν να αποδημείτε η προσωπικότητά τους και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις δικές τους επιθυμίες από τις επιθυμίες του θύτη. Οι ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια κι ανάλογα την ένταση της μεταξύ τους σχέσης, αρχίζει να δημιουργείται μια σχέση εξάρτησης κι ένα συγκεχυμένο σύστημα αξιών. Η εξέλιξή μας αναστέλλεται και συνήθως η επιτυχία των επαγγελματικών μας δράσεων ανακόπτεται άδοξα.
Τι μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά αυτή και κατά συνέπεια να βελτιώσει τη σχέση? (προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική)
Τι θα μπορούσε γίνει ώστε να ανακαλύψουμε την αιτία της και να απελευθερώσουμε τα ασυνείδητα αυτά νήματα που την πυροδοτούν?

Στις 3 αυτές συνεχόμενες συναντήσεις του Life-Plan Ενίσχυσης Δύναμης, θα ανακαλύψουμε τις αιτίες της συμπεριφοράς αυτής, και θα αναδομήσουμε τον τρόπο της επικοινωνίας μας, απελευθερώνοντας συναισθηματικές δεσμεύσεις, μέσω γενεολογικών & εξουσιαστικών καταγραφών. Δεσμεύσεις που έχουν καταγραφεί στο ασυνείδητο κομμάτι του εαυτού μας και να «σπάσουμε» τα δεσμά που μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη χαρά της ζωής.
3 μοναδικές βιωματικές τεχνικές, που θα σας χαρίσουν την ολοκλήρωση και την ελευθερία κινήσεων που επιθυμείτε στη ζωή σας.


Οι συναντήσεις γίνονται παράλληλα σε δυο ομάδες.

·         1η ομάδα: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΤΤΙΚΗΣ (Vivis Voice NLP, Δέρκων 12)
Ημερομηνίες: Παρασκευή 2/11, 16/11, 30/11  
Ώρα: 20:00-22:00

·         2η ομάδα: ΑΙΓΑΛΕΩ (εκπαιδευτικός φορέας Clever Net, Νικ.Πλαστήρα 5, μετρό έξοδος Εσταυρωμένου)
Ημερομηνίες: Τρίτη 6/11, 20/11, 4/12
                      Ώρα: 18:30-20:30

Με την πεποίθηση πως κάθε αλλαγή μπορεί να γίνει αρωγός ανάπτυξης, σας περιμένω με χαρά!
* Κόστος προγράμματος: 25 ευρώ ανά συμμετοχή.

Με εκτίμηση
Βιβή Ρέππα
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist

κιν. 693-2725304




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου