Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Εθνική επέτειος του «ΟΧΙ»


Το αίσθημα περηφάνιας, ενθυμούμενοι στις εθνικές μας επετείους τους προγόνους μας, είναι ένα γεγονός, που διατηρεί μέσα μας το πατριωτικό στοιχείο.
Ένα αίσθημα, που αναρωτιέμαι πόσο δυνατό μπορεί να μείνει, όταν η καθημερινότητα, μπορεί να γίνει αδηφάγος, σε μια εποχή που όταν έχουμε μια-δυο μέρες αργία, οι περισσότεροι τρέχουν να ξεκουραστούν ή κάποιοι άλλοι να καλύψουν εργασίες που δεν καταφέρνουν τον υπόλοιπο καιρό.

Κι εδώ αναρωτιέμαι:
-         - Που μπορεί να οδηγήσει η επέτειος αυτή τις νέες γενιές που βρίσκονται χαμένοι μέσα σε ένα ιντερνετικό διαδίκτυο?
-          - Και πως μπορεί μια επέτειος να δώσει πνοή στα χαμένα όνειρά μας και ιδανικά μας?

Αισιόδοξη από τη φύση μου, θα απαντήσω, πως ΝΑΙ μπορεί να γίνει ένα ΟΧΙ…. ΙΣΩΣ…
Ίσως, επιμένοντας, όχι τόσο σε αλλοτινές νίκες, αλλά επιμένοντας σε τωρινές διεκδικήσεις!!
Με αφορμή τις παλιές μας νίκες, δημιουργείται η γνωστή στο Νεύρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό, «Μοντελοποίηση». Η διαδικασία εκμαίευσης της πληροφορίας που θα μας βοηθήσει να αναπαράγουμε επιτυχημένες συμπεριφορές κι άρα επιτυχημένες δράσεις με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Με τη σκέψη αυτή, ενισχύω, την γιορτινή διάθεση κάθε επετείου, όχι μόνο εθνικής, αλλά και προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής του κάθε ανθρώπου.
Είναι μια εξαιρετική τεχνική για να μπορούμε να προχωράμε σε «νίκες» σε κάθε μας δράση! Μια τεχνική που μαζεύοντας μικρές ή μεγάλες καθημερινές «νίκες», μπορούμε να επιφέρουμε εξαιρετικές αλλαγές στη ζωή μας.

Να θυμηθούμε ότι για να μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» ή «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ» ή «ΓΙΝΕΤΑΙ»…. σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει μικρά καθημερινά βήματα που ενισχύουν τις σπουδαίες αποφάσεις μας!
 Ας επιλέξουμε λοιπόν να έχουμε τέτοιες στιγμές, που όταν τις χρειαστούμε θα τις «μοντελοποιήσουμε» προς όφελός μας!

Αυτό έπραξαν οι πρόγονοί μας κι εμείς αυτή τη στιγμή, «μοντελοποιώντας» τους, έχουμε τη δύναμη να ξεφύγουμε από φαύλους κύκλους διαδικτύων και τη ματαιότητα που έχει η εποχή μας!
Εθνική επέτειος = Μια εξαιρετική παρακαταθήκη για όλους μας!

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Με εκτίμηση
ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου