Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Επικοινωνία…. with NLP

Επικοινωνία…. with NLP (Νεύρο - Γλωσσικό - Προγραμματισμό)


Επικοινωνία, μια λέξη κι ένας ορισμός που από την αρχή της ζωής στήριξε κάθε έμβιο ον στον πλανήτη.
Μια διαδικασία που απογειώνει ή όχι κάθε μας ενέργεια και επαφή.
Όλοι αναρωτιούνται το “γιατί” και το “πώς” να έχουν μια καλύτερη επικοινωνία σε κάθε επίπεδο της ζωής τους, κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό. Πολλές φορές η λάθος επικοινωνία έχει δημιουργήσει χάσμα στις σχέσεις των ανθρώπων και ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Οι ειδικοί κατέληξαν πως για την επιτυχία και την ευτυχία στη ζωή μας, είναι σημαντικό να μπορούμε να γνωρίζουμε το παιχνίδι της επικοινωνίας.

Κι εγώ αναρωτιέμαι?
Επικοινωνία με τι και με ποιόν?
Πρωτίστως, η επικοινωνία έχει να κάνει με μας, με τον εαυτό μας!
Είναι το μονοπάτι που οδηγεί στην προσωπική ευτυχία και επιτυχία.
Πως όμως μπορεί να επιτευχθεί?
Τι μπορεί να κάνει κάποιος για να βελτιώσει την επικοινωνία με τον εαυτό του και κατ’επέκταση με τους άλλους?

Ο NLP (Νεύρο – Γλωσσικός – Προγραμματισμός) είναι η μοναδική μέθοδος που πραγματεύεται τον τρόπο της επιτυχημένης επικοινωνίας παγκοσμίως.
Με τεχνικές που φέρνουν μόνιμα και σταθερά αποτελέσματα στη ζωή του ανθρώπου, έχει κατακτήσει την πρωτιά σε κάθε ψυχοθεραπευτική μέθοδο.
Τεχνικές που δρουν στο ασυνείδητο, φέρνοντας έτσι τα αποτελέσματα που επιθυμεί κάποιος, καθώς δρουν στην πηγή της ύπαρξής του, την ταυτότητά του, τις πεποιθήσεις του και τις αξίες του κι όχι μόνο στη συμπεριφορά του.
Μέσω των τεχνικών του, έχουν βελτιωθεί, άτομα, ομάδες, οργανισμοί κι επιχειρήσεις, καθώς μέσω της φυσιολογίας υπεροχής, πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα!!
Όλοι έχουν εκτιμήσει πως μερικές συνεδρίες, ή και η συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα NLP, μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα με εγγυημένα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, είναι και το 6μηνο ομαδικό πρόγραμμα “NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ” του Vivis Voice NLP.
Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανακάλυψη των εσωτερικών μας πόρων, την αξιοποίησή τους και την προς όφελός μας επίτευξη εξαιρετικών και μόνιμων αποτελεσμάτων, σε κάθε τομέα της ζωής μας.
Ένα πρόγραμμα, που όλοι όσοι το παρακολούθησαν, επιβεβαιώνουν πως μέσω της μοναδικότητάς του, ανακάλυψαν τον εαυτό τους, γνώρισαν καλύτερα τους άλλους, βελτίωσαν τις σχέσεις τους και προσέγγισαν την πολυπόθητη χαρά και ευτυχία! 
Μπορείτε να δείτε το παρακάτω link και να ενημερωθείτε το πώς μέσω ενός τέτοιου προγράμματος μπορείτε κι εσείς να μεταλλάξετε τη ζωή σας σε μια ζωή με νόημα και ενδιαφέρον.

Με εκτίμηση
ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου