Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Άνοιξε τα πανιά σου και ΖΗΣΕ !



Άνοιξε τα πανιά σου και ΖΗΣΕ, όπως ακριβώς κάνουν τα καράβια…
είναι φτιαγμένα για να ταξιδεύουν κι όχι να είναι αραγμένα στο λιμάνι…

Αυτό ένιωσα μόλις αντίκρισα αυτό το υπέροχο καράβι, να πλέει ανοιχτά της θάλασσας.
Ένα γερό σκαρί, έτοιμο να διασχίσει τα κύματα της πορείας του στο ταξίδι του.
Ένα σκαρί εξοπλισμένο με τα κατάλληλα εφόδια για το ταξίδι… πανιά, κατάρτια, ειδικό ξύλο δημιουργίας του καραβιού για να αντέχει τις φθορές, κατάλληλη μηχανή για να αποδώσει τους ίππους κίνησης και την ταχύτητα που χρειάζεται, ειδικό βάρος για να μπορεί να επιπλέει και να κινείται γρήγορα, τα απαραίτητα εφόδια για τους επιβάτες του, από τρόφιμα, σκεπάσματα κι ότι άλλο απαιτείται για ένα ασφαλές κι απολαυστικό ταξίδι στη θάλασσα.
Εμείς?.. πόσο εφοδιασμένοι κατάλληλα είμαστε για να “ταξιδέψουμε” στη ζωή μας? τι δυνάμεις έχουμε δημιουργήσει ώστε να αντέχουμε τις προκλήσεις της ζωής? πόσο βάρος κουβαλάμε πάνω μας? τι είδους πανιά διαλέξαμε?... τι “σκαρί” είμαστε τελικά?
Περιοριστικές πεποιθήσεις, αρνητικά συναισθήματα, ανασφάλειες, αξίες και ταυτότητα, αποτελούν τα εφόδιά μας για να ταξιδέψουμε στη ζωή μας. Αποτελούν τα στοιχεία αυτά που θα μας επιτρέψουν ή όχι την άνετη και αβίαστη πλοήγησή στη ζωή μας. Είναι τα εφόδια μας, για να απολαύσουμε τη Ζωή μας.
Πόσο άραγε τα γνωρίζουμε? Πόσο είμαστε γνώστες της επίδρασή τους στην καθημερινότητα μας? Πόσο μας επιτρέπουν την απόλαυση της μιας και μοναδικής μας ζωής?
Όλοι οι επιτυχημένοι στους χώρους των επιχειρήσεων, των οργανισμών, ακόμα και μιας επιτυχίας που αφορά την πιο όμορφα δομημένη οικογένεια, γνωρίζουν τις πραγματικές τους αξίες για τη δημιουργία της ευτυχίας που επιζητούν.!
Με τις τεχνικές του NLP, Time Line Therapy & Hypnosis, γίνεται βαθιά γνώστης του πραγματικού σας εαυτού. Τα 4ωρα, 2ήμερα και 6μηνα προγράμματα σεμιναρίων που έχουμε οργανώσει στο Vivis Voice NLP, έχετε την ευκαιρία ν’αναδείξετε την πραγματική σας δυναμική, ώστε να ΖΕΙΤΕ κι όχι απλά να υπάρχετε…

Με εκτίμηση
ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου