Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η αγάπη που υπάρχει!



Η αγάπη που υπάρχει!

Μέρες γιορτών και η πένα εκφράζει το βαθύτερο είναι μας.
Αποτυπώνει συναισθήματα, σκέψεις κι επιθυμίες, ίσως... και αναρωτιέμαι τελικά, τι είναι αυτό που πυροδοτεί την ανάγκη αυτή?
Ενδεχομένως τα πολύχρωμα λαμπιόνια, το βουητό της αγοράς ή το πώς θα πρέπει να βιώνουμε τις μέρες αυτές, που στην ουσία τους έχουν ένα  βαθύτερο νόημα?
Σκεφτόμουν να γράψω κάτι, η έμπνευση όμως αντιδρά μπροστά στα φτιασίδια και στα στολίδια. Αναζητά την ύπαρξη κάτω από το γυαλιστερό και εικονικό. Που είναι άραγε? Το έχουμε ανακαλύψει? Έχουμε ανακαλύψει άραγε, ότι κάθε επιθυμία μας μπορεί να υπάρξει στην «υλική» μας πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή θα το φανταστούμε και θα ταυτιστεί με τα «πιστεύω» μας?
Έχουμε ανακαλύψει πως όσοι συναντάμε επιτελούν ένα ανώτερο έργο που μας εξελίσσει σε επίπεδα τέτοια, ώστε να ανακαλύψουμε τη διαύγεια μέσα μας? Έχουμε επίγνωση αυτού, ώστε να το αποδεχτούμε με τις λιγότερες αντιστάσεις και να μας ευνοήσει η ύπαρξή του στη ζωή μας? Έχουμε τη διορατικότητα να απολαύσουμε τα «δώρα» της αγάπης, της αλήθειας, της δύναμης και της φώτισης που μας έρχονται μέσω αυτών?
Έχουμε ανακαλύψει ότι κάθε βοήθεια και στήριξη προς κάθε κατεύθυνση, που δίνουμε, τελικά γυρνάει πίσω σε μας κι ας μην είναι από την πηγή της προσφοράς μας? Έχουμε αποδεχτεί το γεγονός ότι μπορούμε να επιλέξουμε τη δική μας προσφορά, στο που θα την δώσουμε, ώστε να προστατεύσουμε την άσκοπη διαρροή της ενέργειά μας και την προστασία του ενός και μοναδικού εαυτού μας?
Ένα σημαντικό έρχεται στο νου μου τώρα που γράφω: η Αγάπη! Η αγάπη που υπάρχει! Σαν ενέργεια, σαν δόνηση, σαν οικοδόμημα ψυχής! Γιατί αυτή και μόνο αυτή μπορεί να ξεχυθεί και να αναβλύσει το μύρο της καρδιάς μας! Γιατί μόνο αυτή έχει τη δύναμη να παρασύρει στα ανώτερα στοιχεία που αναζητάμε.
Το πώς? Πως θα την εκφράσουμε ή θα την βιώσουμε?... εεε… ας ξεκινήσουμε από μας!
Η υπέρτατη προσφορά είναι αυτή! Άνευ όρων κι ορίων, μόνο για μας! και μετά ας ακολουθήσουν και οι άλλοι. Οι άλλοι που βρίσκονται έξω από μας. Γιατί κάθε ένας αγαπάει με τον τρόπο που τελικά αγαπάει τον εαυτό του. Ας το θυμόμαστε αυτό!

Καλές Γιορτές, με αγάπη στην καρδιά μας!

Με εκτίμηση

ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ

Master NLP Coaching
Time Line Theraphy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου