Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Όλα ξεκινούν από το μυαλό μας



“They can’t be any large-scale revolution until there’s a personal revolution, on an individual level. It’s got to happen inside first”                                                      Jim Morrison

"Δεν μπορεί να υπάρξει οποιασδήποτε μεγάλης κλίμακας επανάσταση, μέχρι να υπάρξει μια προσωπική επανάσταση, σε ατομικό επίπεδο. Χρειάζεται να συμβεί πρώτα εσωτερικά"                                                                                                        Jim Morrison

Όλα ξεκινούν από το μυαλό μας!
Όλα μπορούν ν’αλλάξουν όταν αλλάξουμε εμείς μέσα μας!
Πρώτα στις σκέψεις μας, στις εσωτερικές βαθιές απόψεις/πιστεύω και πεποιθήσεις κι έτσι να έχουμε την αλλαγή και στο εξωτερικό μας περιβάλλον.
Κάθε αλλαγή που επιθυμούμε να συμβεί στον πλανήτη μας, ή ακόμα και στην κοινωνία που ζούμε, πρώτα θα ξεκινήσει από την προσωπική μας αλλαγή.
Κάθε επίτευγμα που θέλουμε να εμφανιστεί στη ζωή μας, προκαλείται πρώτα μέσα στη σφαίρα του μυαλού μας και στη συνέχεια στο εξωτερικό μας περιβάλλον.
Αν η ζωή μας συνεχίζει να εμφανίζει τα ίδια και τα ίδια, μήπως χρειάζεται να ανακαλύψουμε τις βαθύτερες αιτίες που προκαλεί αυτή τη στασιμότητα?
Αν η εμφάνιση καταστάσεων κι αποτελεσμάτων που δεν μας εξυπηρετούν, επιμένουν να επηρεάζουν τη ζωή μας, μήπως χρειάζεται να «δούμε» από άλλη σκοπιά τα πράγματα?
Πολλοί από τους πελάτες μου, επιμένουν να παραμένουν σε σκέψεις κι απόψεις που καθηλώνουν την ενέργειά τους και την πρόοδό τους. Κάθε φορά καλούμε σαν θεραπεύτρια, να ανασύρω τις βαθιές αρνητικές πεποιθήσεις που καθυστερούν ή ανατρέπουν κάθε ομαλή και θετική εξέλιξη της ζωής τους.
Το πρώτο σημείο προσέγγισης για την θετική έκβαση κάθε κατάστασης που επιθυμούμε, ξεκινάει από τα αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις που έχουμε.
Απελευθερώνοντας τα, απελευθερώνουμε και κάθε τι που μας φυλακίζει σε μίζερες καταστάσεις και ζωές. Επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα με τον εαυτό μας πρώτα και με τους συνανθρώπους μας στη συνέχεια. Η επαφή μας γίνεται περισσότερο «καθαρή» και κυρίως μέσα από «καρδιάς».
Η ισορροπία μυαλού-καρδιάς είναι το κυριότερο επίτευγμα για την αγάπη στις σχέσεις μας, την ευτυχία στη ζωή μας και την επιτυχία στην καριέρα μας και την καλύτερη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα… και είναι αυτό που επιθυμούμε τελικά όλοι οι άνθρωποι… δεν το επιθυμούμε?
Σας περιμένω κι εσάς αγαπητοί μου, καθώς οι τεχνικές NLP, Time Line Therapy & Hypnosis αποτελούν το μοναδικό και μόνιμο τρόπο για την αλλαγή αυτή!

Με εκτίμηση
  ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου