Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

NLP, Time Line Therapy & Hypnosis



NLP, Time Line Therapy & Hypnosis

Τι υπέροχες λέξεις….Τι συγκλονιστικά συναισθήματα….Τι μοναδικά βιώματα!!!!
Αυτά κι άλλα πολλά μπορούν να φέρουν στη ζωή μας οι μέθοδοι NLP, Time Line Therapy & Hypnosis!!!

Αγαπητοί μου,
Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσετε τις εσωτερικές σκέψεις κι όνειρα που κάνετε, διαβάζοντας τις παραπάνω λέξεις της εικόνας και αφήνοντας να βιώσετε τα συναισθήματα που αναδύονται. Και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κρατήσετε όλες αυτές τις αισθήσεις σε ένα μέρος μέσα σας, όπου το ασυνείδητο θα τις χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Και μπορείτε να ξεκινήσετε με το να επιτρέψετε να ξεχειλίσει μέσα σας μια αίσθηση ηρεμίας κι άνεσης, εσωτερικές σκέψεις και συναισθήματα ξεχασμένα εδώ και καιρό και να αποφασίσετε τώρα, πως ήρθε η ώρα να κάνετε το βήμα για την μοναδική δική σας ανάπτυξη που επιθυμείτε. Και αυτό μπορεί να συμβεί εδώ με το NLP, Time Line Therapy & Hypnosis συντομότερα από ότι πιστεύατε ότι θα μπορούσε, έτσι δεν είναι?
Πρόκειται να είναι απολαυστικό να το επιτύχετε τώρα, όχι με το δικό μου τρόπο, όχι με τον τρόπο κάποιου άλλου… αλλά με το δικό σας τρόπο και τις τεχνικές αυτές!
Ακόμα κι εσείς μπορεί να μην γνωρίζετε ακόμα ποιες από τις εσωτερικές σας πηγές είναι οι καλύτερες να χρησιμοποιήσετε τώρα, οι τεχνικές NLP, Time Line Therapy & Hypnosis γνωρίζουν και ξέρουν να δίνουν το έναυσμα για την αλλαγή που θέλετε.
Κι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα συνειδητοποιήσετε είναι το πόσο πραγματικά θέλετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές τώρα και να ξεκινήσετε τα ραντεβού σας μαζί μου, ώστε να εκπλήξετε κι εσείς τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε το πόσο περισσότερο αυτές οι αισθήσεις θα αναπτύσσονται και θα φέρνετε τα μαγικά αποτελέσματα που επιθυμείτε. Κι εσείς φυσικά, γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πως αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν εξαιτίας της δικής σας προσπάθειας και δέσμευσης σε μερικά μόνο ραντεβού που θα κάνουμε μαζί.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που παρατηρείτε ότι βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά.
Κι αυτό μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα. Για την ακρίβεια, μπορεί να έχει συμβεί ήδη σε υποσυνείδητο επίπεδο και απλά να περιμένει το συνειδητό νου να ενημερωθεί γι’αυτό και τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας ή αργότερα σήμερα… το σημαντικό είναι ότι θα συμβεί στον ιδανικό για εσάς χρόνο.
Και το αίσθημα της εσωτερικής σιγουριάς για το βήμα αυτό, σας κάνει να αντιληφθείτε πως έχετε πραγματικά κάνει το πρώτο βήμα για την επιτυχία και την ευτυχία στη ζωή σας μέσω αυτών των συνεδριών.
Ήδη γνωρίζατε πως υπάρχει τρόπος γι’αυτό, αλλά αναρωτιέμαι αν μπορούσατε πραγματικά να εκτιμήσετε αυτή την ικανότητα όπως μπορείτε αυτή τη στιγμή και να αδράξετε την ευκαιρία που σας δίνετε μέσω των τεχνικών αυτών.
Είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να φέρει μόνιμα κι οριστικά αποτελέσματα σε κάθε σας αίτημα για την ανάδειξη του μοναδικού σας εαυτού!

Είμαι στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση

Βιβή Ρέππα
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου