Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ»

Βασικές πληροφορίες:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι το υποσυνείδητό σας δουλεύει ασταμάτητα. Είναι σε συνεχή λειτουργία μέρα και νύχτα, είτε ασκείτε κάποια επίδραση σε αυτό είτε όχι. Το υποσυνείδητο είναι ο κατασκευαστής του σώματός σας, στο συνειδητό επίπεδο όμως δεν μπορείτε να αισθανθείτε αυτή την εσωτερική σιωπηλή διαδικασία.
Εσείς βρίσκεστε σε συνεχή επαφή με το συνειδητό, όχι με το υποσυνείδητό σας.
Γι’ αυτό, πρέπει να προσπαθείτε να απασχολείτε το συνειδητό σας με την προσδοκία του καλύτερου και να προσέχετε οι σκέψεις που κάνετε να είναι κατά κανόνα βασισμένες στην ιδέα ότι τα πράγματα είναι όμορφα, αγνά, δίκαια και καλά.
Αρχίστε τώρα να αναλαμβάνετε τα ηνία του υποσυνειδήτου σας, συνειδητοποιώντας βαθιά μέσα σας ότι το υποσυνείδητό σας εκφράζει, αναπαράγει και παρουσιάζει τα πράγματα πάντα με βάση αυτά που συνήθως σκέφτεστε.

Να θυμάστε ότι όπως το νερό παίρνει το σχήμα του αγωγού μέσα από τον οποίο ρέει, έτσι και η αρχή της ζωής που βρίσκεται μέσα σας διατρέχει το σώμα σας με μορφή ανάλογη με τη φύση των σκέψεών σας.
Θεωρήστε ότι η θεραπευτική δύναμη που βρίσκεται στο υποσυνείδητό σας διατρέχει το σώμα σας σαν αρμονία, υγεία, γαλήνη, χαρά και αφθονία.
Δείτε τη δύναμη αυτή σαν ζωντανή διάνοια, σαν γλυκιά σύντροφο στην πορεία της ζωής.
Πιστέψτε με αδιάσειστη πίστη ότι ρέει ακατάπαυστα μέσα σας ζωογονώντας σας, εμπνέοντάς σας και δίνοντάς σας ευτυχία και ευημερία.
Θα ανταποκριθεί ανάλογα. Μην ξεχνάτε ότι σας συμβαίνει αυτό που πιστεύετε!!!
Από το βιβλίο του Dr. Joseph Murphy «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ»

ΒΙΒΗ ΡΕΠΠΑ
Master NLP Coaching
Time Line Therapy
Clinical Hypnotherapist
Κιν.-693-2725304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου